Το φαγάκι της μαμάς είναι εδώ και είναι για όλους! Μία πολύ πρωτοποριακή ιδέα που αξίζει.

Μία νέα πλατφόρμα ξεκινάει τη λειτουργία της στην Ελλάδα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου – μία πλατφόρμα που απευθύνεται σε όποιον του αρέσει να μαγειρεύει ή/και να τρώει σπιτικό φαγητό. https://totaperaki.me/

Επειδή έχει γίνει της μόδας, θα μπορούσε κάποιος να το αποκαλέσει το AirBnb του σπιτικού φαγητού, όμως είναι πολλά παραπάνω από ακόμα μια πλατφόρμα της οικονομίας του διαμοιρασμού – εκτός του γεγονότος ότι είναι η μοναδική στο είδος της!

Η φιλοσοφία του #totaperaki είναι τόσο απλή όσο απαιτεί η καθημερινότητά μας: Σου αρέσει να μαγειρεύεις; #totaperaki σου δίνει την ευκαιρία να κερδίζεις χρήματα από την αγαπημένη σου συνήθεια. Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας – αρκεί να δημιουργείς λαχταριστά φαγητά στην κουζίνα του σπιτιού σου! Λίγα λεπτά αρκούν για να δημιουργήσεις το προφίλ σου ως μάγειρας / μαγείρισσα από το κινητό ή τον υπολογιστή σου.

Όταν το προφίλ σου είναι πλέον έτοιμο στο #totaperaki, μπορείς να πιάσεις δουλειά! Μαγειρεύεις τα φαγητά που εσύ θέλεις, τα δημοσιεύεις στην πλατφόρμα με τιμή που εσύ καθορίζεις καθώς και τον αριθμό των διαθέσιμων μερίδων, και οι πεινασμένοι χρήστες του #totaperaki (οι γνωστοί “taperistas”) επιλέγουν το φαγητό που λαχταρούν!

Πώς; Τόσο απλά όσο να έπαιρναν φαγητό από το σπίτι της μαμάς τους: Βλέπουν το μενού όσων βρίσκονται κοντά τους ή στο δρόμο τους μέσω του κινητού ή του υπολογιστή τους, κάνουν την παραγγελία τους και πληρώνουν μέσω της πλατφόρμας. Ο μάγειρας που έχουν επιλέξει βλέπει την παραγγελία στο κινητό, στην πλατφόρμα και /ή στο email του, και αυτό ήταν! Ο taperistas πηγαίνει με το ταπεράκι του, παραλαμβάνει το λαχταριστό σπιτικό φαγητό του και τα χρήματα μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο κάθε μάγειρας.

Στην κοινότητα του #totaperaki μπορούν να εγγραφούν και επιχειρηματίες (ιδιοκτήτες εστιατορίων, ταβερνών, μαγειρείων, κλπ) για να προσφέρουν ειδικά μενού αποκλειστικά για τους taperistas – μία ιδανική λύση για να μπουν σε μία νέα αγορά.

Κι αν δεν μαγειρεύεις; Δημιούργησε το προφίλ σου ως taperista και απόλαυσε καθημερινά υγιεινό σπιτικό φαγητό.

Στόχος της ομάδας του totaperaki.me είναι να λανσάρει την υπηρεσία σχεδόν ταυτόχρονα στην Ελλάδα και σε 6 μητροπόλεις ανά την υφήλιο.

Βρείτε  #totaperaki στο internet https://totaperaki.me/  & στο facebook: https://www.facebook.com/totaperaki/

Kαι βέβαια αν σου έρθει όρεξη για μαγείρεμα..έχει και συνταγές μου!  https://totaperaki.me/blog/

Η Μαμάδες στην κουζίνα τους περιμένουν την παραγγελία σου!