Όταν αρχίζει το Stress, αρχίζουν και μπερδεύονται οι καταστάσεις σε πολλά επίπεδα. Κάτω από την επήρεια του, θεωρώ ότι ενεργοποιείται η παραμορφωτική όραση.

Δηλαδή; Βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις παραμορφωμένες. Το μεγαλύτερο βέβαια πρόβλημα είναι ότι αυτό προσπαθούμε να το δείξουμε ως “σωστό” σε όποιον είναι δίπλα μας εκείνη την ώρα.

Κάπως έτσι ήρθε στη ζωή μου το Stress management στην κουζίνα,που με βοήθησε και σε άλλα επίπεδα.

Τα οφέλη του Stress Management;

Παρακολουθώντας κάποιος το σεμινάριο αυτό θα ωφεληθεί!

Αρχικά θα καταλάβει τι είναι το στρες , τι συμβαίνει στον οργανισμό του, στο σώμα του και ποια προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν από το στρες.

Θα κατανοήσει τους παράγοντες που του δημιουργούν στρες , πώς να τους διαχειριστεί, ώστε να είναι πιο λειτουργικός μέσα σε καταστάσεις.

Μαθαίνει πώς να διαχειρίζεται το στρες των άλλων γενικά και ειδικά της ομάδας του.

Οι τεχνικές επίλυσης προβλημάτων, δυσκολιών, θεμάτων και πως αυτά θα γίνουν λειτουργικά είναι ένα σημαντικό κομμάτι του σεμιναρίου.

Η μετατροπή στρεσογόνων καταστάσεων σε δημιουργικών, είναι το γοητευτικό μέρος του σεμιναρίου.

Και βέβαια ο δημιουργικός τρόπος εκτονώσεις του στρες! Τι να το κάνω το stress έτσι ώστε να μετουσιωθεί σε δημιουργία!

 

Η Μάρα Στυλιανουδάκη εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι Transformational Business NLP Coach NLP Coach Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Micro Expressions & Body Language Practitioner. Eίναι μέλος του INLPTA (International NLP Trainers Association).

email: [email protected]