ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών
«6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ»
Από 01 – 04 Φεβρουαρίου 2019,
Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της διευρυμένης και οργανωμένης προσπάθεια που κάνει, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει τα τοπικά, ποιοτικά προϊόντα του νησιού, πρόκειται να συμμετάσχει στην έκθεση Τροφίμων & Ποτών «6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», η οποία θα πραγματοποιηθεί, από 01 – 04 Φεβρουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, Αθήνα.
Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Κρήτης και επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Περιφέρειας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας το αργότερο έως την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, την σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και επισυνάπτεται ακολούθως.
Υπογραμμίζεται πως μετά την 07/12/2018 και ώρα 15:00, καμία Δήλωση δεν θα μπορέσει να γίνει δεκτή. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2813407908 κ. Μαρία Γιαμπαζολιά – Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κρήτης (e-mail: [email protected])

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης
Σταύρος Αρναουτάκης

👉Για αιτήσεις συμμετοχής πατήστε https://bit.ly/2Qbgpoc