Με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην επεξεργασία και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων ανώτερης ποιότητας, δίνουν έμφαση στην γνησιότητα και την αυθεντικότητα της πιπεριάς Φλωρίνης με αποτέλεσμα την διασφάλιση της άριστης ποιότητας του τελικού προϊόντος.

Η εταιρεία TERRA GRECA έχει έδρα την Φλώρινα Δυτικής Μακεδονίας έχει σαν στόχο την διατήρηση και διάδοση της Ελληνικής διατροφής,βασικός λόγος που ταίριαξε σε αυτό το blog.Είναι μια νέα εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2008 με έναρξη κύκλου εργασιών το 2014. Το μεσοδιάστημα αυτό μας επέτρεψε σαν εταιρεία την έρευνα σε βάθος και την εξειδίκευση, στην εφαρμογή των παραδοσιακών συνταγών σε παραγωγή μεγάλης κλίμακας.

Η εγκατάσταση της εταιρείας στη Δυτική Μακεδονία επιλέχθηκε γιατί σε αυτόν τον παράγονται πολλά αγροτικά προϊόντα μοναδικής ποιότητας που συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης επειδή τότε τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους. Με συνεργάτες τοπικούς παραγωγούς που σέβονται το περιβάλλον, καλλιεργούν και παράγουν εξαιρετικής ποιότητας ασφαλή προϊόντα. 

Και τώρα ας περάσουμε στην παρουσίαση των προϊόντων γιατί βιάζομαι λίγο να αρχίσω να σας δίνω τις συνταγές που έχω δημιουργήσει με αυτά τα εξαιρετικά, πεντανόστιμα και μαγικά βαζάκια:

  • Γνήσια ψητή πιπεριά Φλωρίνης.
  • Άλειμμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης απαλή.
  • Άλειμμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης καυτερή.
  • Άλειμμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης με ντομάτα και καρότο.
  • Άλειμμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης με μελιτζάνα.

Αυτά λοιπόν τα προϊόντα δοκίμασα, μαγείρεψα και σας προτείνω και εσάς να τα δοκιμάσετε. Μία σειρά από συνταγές έρχονται! Και θα σας ξετρελάνουν!