Τα αυγά και τα πουλερικά που μπαίνουν σπίτι μου.

Πίσω από κάθε καλό προϊόν κρύβεται ένας καλός άνθρωπος.Μερακλής,ζεστός και δοτικός. Θα σας συστήσω λοιπόν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Αντώνη Μανωλιτσάκη που και εδώ και ένα χρόνο μαγειρεύω τα προϊόντα του και γεύομαι αληθινές γεύσης φύσης και Κρήτης.

Ο Αντώνης Μανωλιτσάκης, ξεκίνησε ως βιοκαλλιεργητής σε ελιές και σε αμπέλια το 1995 και έπειτα ασχολήθηκε με το ίδιο πάθος με τη βιολογική πτηνοτροφία. Αυτό το ίδιο μεράκι για τη φύση το έχει μεταφέρει σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας, οι οποίοι πάντα δουλεύουν με σεβασμό προς το περιβάλλον και την υγεία των ζώων, για την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Από τη διατροφή των ζώων έως την κτηνιατρική τους αγωγή και από τον ενσταυλισμό ως τη διαχείριση λυμάτων, τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές, φροντίζοντας το περιβάλλον διαβίωσης να είναι απόλυτα φυσικό.

Ένα με τη φύση! Με σεβασμό στον άνθρωπο. Με αφοσίωση στην ορθή πρακτική διαβίωσης των ζώων και στη διατήρηση του φυσικού τοπίου. Προσηλωμένοι στις αξίες της
επιχείρησης δένουν  αρμονικά τις παραδοσιακές αρχές εκτροφής με την σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής τροφίμων η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις πιο αυστηρές
προδιαγραφές λειτουργίας.

Τα Αγροκτήματα Κρήτης προσφέρουν πάντα διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας τα οποία παράγονται με σεβασμό προς τη φύση και την ισορροπία του οικοσυστήματος.

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης είναι η 1η και η πιο αναπτυσσόμενη φάρμα παραγωγής αυγών και κρέατος στην Κρήτη.

Από το 2003, εφάρμοσε τη βιολογική και εκτατική μορφή εκτροφής. Από το 2009 καινοτομεί ξανά παράγοντας και διανέμοντας στην Κρήτη το πρώτο βιολογικό κοτόπουλο. Από το 2012, παράλληλα με την παραγωγή βιολογικών αυγών, ξεκίνησε την παραγωγή αυγών αχυρώνα από κότες που ζουν ελεύθερα σε παραδοσιακούς αχυρώνες, αλλά και την παραγωγή αυγών ελευθέρας βοσκής από κότες που έχουν ελευθερία κίνησης σε χώρο με βλάστηση, όπως παλιά!

Η ισορροπημένη και ποιοτική διατροφή των πουλερικών με πιστοποιημένες βιολογικές τροφές ικανοποιούν τις θρεπτικές τους ανάγκες και αποσκοπούν στην παραγωγή ποιοτικών ζωικών προϊόντων. Οι συνεχείς έλεγχοι ποιότητας επιτρέπουν στα Αγροκτήματα Κρήτης να προσφέρουν στον καταναλωτή τα πιο αγνά προϊόντα της κρητικής γης.